Univerzalna življenjska energija (REIKI) je energija brez katere ne bi mogli živeti. Vsebuje vse zasnove, ki so potrebne za fizično in duhovno življenje. Po našem telesu pomaga pretakati vse zasnove, da lahko fizično živimo tukaj sedaj in duhovno bogatimo naše življenje. Uči nas pravilnega odnosa do življenja tukaj na zemlji skozi energetski in duhovni pogled. Je neotipljiva in deluje globinsko. Z njo si pomagamo odstranit blokade,težave v fizičnem telesu, ki so posledica našega razmišljanja (bolezni poškodbe..) in čustvene blokade (vzorci,prepričanja,strahove,zamere,dvome…).

IZVEDLI BOMO DUHOVNO PROŠNJO ZA UREDITEV IZREDNIH RAZMER V SVETU. VABLJENI V ČIM VEČJEM ŠTEVILU. HVALA

Vabljeni in dobrodošli vsi praktikanti,ne glede kje in kdaj ste opravili seminar (potrdilo) in osebe, ki želite praktično izkušnjo z UNIVERZALNO ŽIVLJENJSKO ENERGIJO. Prosim za predhodne prijave

srecanje-reiki-maj19Datum: 7. januar 2020 od 18:00 - 20:00

Kraj: SReČNA hiša, Tumova 5, Nova Gorica

Prosim za predhodne prijave na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., na tel.št. 041 202 147 ali z sms sporočilom ime, priimek ter vaš elektronski naslov.
Zaradi lažje organizacije,ki je povezana z uporabo prostorov v SREČNI HIŠI na Tumovi 5 v Novi Gorici vas prosim za pravočasne prijave najmanj 3 dni pred dogodkom na zgornje naslove.

Lepo vabljeni.

Predavanje v četrtek 16. 1. 2020 v Srečni hiši Tumova 5 Nova Gorica od 18.00 do 20.00

MOJI CILJI, ŽELJE , JIH LAHKO ŽIVIM

Vsak trenutek našega življenja vsebuje zapis želja in ciljev. Z rojstvom dobimo v zibelko od Kreatorja položene cilje, ki so osnova našega življenja: ODRASTI V FANTA, PUNCO, MOŽA, ŽENO, OČE, MAMA, SLUŽBA. To so osnovni cilji, nekateri jih imenujete želje. Želje zahtevajo realizacijo in to imenujem cilj. Jih smemo uresničit,zakaj jih ne?

Več o tem na predavanju

Univerzalna življenjska energija (REIKI) je energija brez katere ne bi mogli živeti. Vsebuje vse zasnove, ki so potrebne za fizično in duhovno življenje. Po našem telesu pomaga pretakati vse zasnove, da lahko fizično živimo tukaj sedaj in duhovno bogatimo naše življenje. Uči nas pravilnega odnosa do življenja tukaj na zemlji skozi energetski in duhovni pogled. Je neotipljiva in deluje globinsko. Z njo si pomagamo odstranit blokade,težave v fizičnem telesu, ki so posledica našega razmišljanja (bolezni poškodbe..) in čustvene blokade (vzorci, prepričanja, strahove, zamere, dvome…).

Vabljeni in dobrodošli vsi praktikanti,ne glede kje in kdaj ste opravili seminar (potrdilo) in osebe ,ki želite praktično izkušnjo z UNIVERZALNO ŽIVLJENJSKO ENERGIJO.

srecanje-reiki-maj19Datum: 13. december 2019 od 18:00 - 20:00

Kraj: SReČNA hiša, Tumova 5, Nova Gorica

Prosim za predhodne prijave na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., na tel.št. 041 202 147 ali z sms sporočilom ime, priimek ter vaš elektronski naslov.
Zaradi lažje organizacije,ki je povezana z uporabo prostorov v SREČNI HIŠI na Tumovi 5 v Novi Gorici vas prosim za pravočasne prijave najmanj 3 dni pred dogodkom na zgornje naslove.

Lepo vabljeni.

besedaSreda, 13.11.2019 od 18 do 19:30 ure

Kraj: SReČNA hiša, Tumova 5, Nova Gorica

BESEDA je MOČ. Z njo posredujemo drugim svoje zamisli, ideje in z njo ustvarjamo dogodke v svojem življenju.

Je pa tudi MEČ z dvemi rezili, saj lahko s svojo besedo ustvarimo najlepše sanje ali pa uničite vse okrog sebe.
Z enim rezilom ustvarimo zlorabo, ki jo imenujemo pekel.
Drugo rezilo pa lahko ustvarja LJUBEZEN, LEPOTO in BOGASTVO tukaj na zemlji!
IMAMO IZBIRO.

Beseda ne grize, jaz tudi ne, moje poslanstvo je, da pomagam ljudem na duhovnem razvoju.
Več na predavanju, Vljudno vabljeni vi in vaši somišljeniki.

!!! Zaradi organizacije dogodka so obvezne predhodne prijave do 11.11.2019 na 041 202 147 (z sms sporočilom ime, priimek) ali na e-pošto Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Bodite točni, hvala.
Na dogodek pridite 10 minut prej!!!
Veselim se srečanja z vami.

Sobota, 23. november 2019 ob 09:30–18:00

Kraj: SReČNA hiša, Tumova 5, Nova Gorica


Reiki ali univerzalna življenjska energija zdravi človeka na vseh nivojih bivanja.

2. stopnja je poglobljena stopnja, katera nam pomaga spoznati, ozavestiti in očistiti naša čustva, vzorce, miselne procese, napačno delovanje uma in jih tudi “zdraviti”, spreminjati v boljše in kvalitetnejše delovanje.

Tečaj vodi Reiki mojster Edvard Berginc.

Obvezne so predhodne prijave na telefonski številki 041 202 147 (Edvard) ali na elektronskem naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ter na spletni strani www.naravnozdravilstvo.com.

Prijave zbiramo do 20.11.2019.
Cena Reiki tečaja 2. stopnje znaša 150 eur.

Vabljeni vsi ne glede kje ste opravili 1. stopnjo Reikija. Želel pa bi videti vaše potrdilo, da ste jo tudi res opravili.

REIKI NAČELAreiki orig
Samo danes – se ne jezi.
Samo danes – ne imej skrbi.
Bodi hvaležen za mnoge dobrote.
Služi si kruh s poštenim delom.
Bodi dober do svojih bližnjih.

 

Lepo vabljeni!

Vsakodnevno se srečujemo z ljudmi, z njimi kontaktiramo, a vendar se ne vprašamo, kaj ta oseba MISLI O NAS, kakšno mnenje ima o sebi in svetu v kateremu ŽIVI.

Se mi vprašamo same sebe, kaj v trenutku RAZMIŠLJAMO? Z MISLIMI ustvarjamo svojo preteklost, sedanjost in prihodnost.

SLABE MISLI so razdiralne, uničujoče, preklete, črnomagijske, Kaj z njimi napravimo zase in za druge? Kako jih spremeniti v DOBRE? KAKO jih prepoznati? Ali jih “podedujemo” od staršev…? KDO jih vodi?

Odgovori na predavanju.

KJE SO OSTALE DOBRE MISLI?

“Kar sejemo, to žanjemo!”misli

Veselim se srečanja z vami!

Datum: 18. 9. 2019

Ura: 18:00 - 19:30

Prostor: Večnamenska dvorana

Kraj: SReČNA hiša, Tumova 5, Nova Gorica

Število prostih mest: 50

Cena: 10,00 € EUR

Zaradi organizacije dogodka so obvezne predhodne prijave do 13.9.2019 na 041 202 147 z sms sporočilom ime, priimek ter vaš elektronski naslov.

BODITE TOČNI, hvala. Na dogodek pridite najmanj 10 minut prej!

osvooboditev-fb
Tema predavanja:
Zavedanje, občutenje sprejetje in
O S V O B O D I T E V
 
Predavanje 9.8.2019 od 18 do 19:30 ure
SReČNA HIŠA, Tumova ulica 5, Nova Gorica
 
Prostor: dvorana
Št. mest: 50
Vstopnina: 10 €
 

Po predavanju SLABE in DOBRE MISLI bomo na tem predavanju pogledali bolj v globino specifične misli, ki nas zelo dobro zaznamujejo in ovirajo v spremembi našega življenja.

Naštel bom samo nekatere:
JEZA (notranja in zunanja), PREKLETSTVO, SOVRAŠTVO, MAŠČEVALNOST, ZAMERE… Te so “negativne”.

So pa tudi pozitivne: PRETIRANA SKRB za druge, POZORNOST, USTREŽLJIVOST, SOČUTJE…, ki lahko zelo hitro postanejo naša velika težava.
Vljudno vabljeni vi in vaši prijatelji!

Modrost je poslušati in slišati, gledati in videti. “Vedno s srcem glej in ne z očmi, pa boš vedno videl bistvo vseh stvari!”

Zaradi organizacije dogodka so obvezne predhodne prijave na 041 202 147 z sms sporočilom ime, priimek ter vaš elektronski naslov.

BODITE TOČNI, hvala. Na dogodek pridite najmanj 10 minut prej!!!


Naravne tehnike sproščanja telesa in duha
Edvard Berginc s.p., Cankarjeva ulica 11, Nova Gorica
E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Z DOBRIMI MISLIMI že v trenutku ustvarimo energijo zapisa, ki nam prinese BLAGOSTANJE, za katerega smo prosili s srcem in duhovno naravnanostjo.

SLABE MISLI nam ravno tako prinesejo BLAGOSTANJE, ki je lahko izraženo v obliki težkih življenjskih preizkušenj kot so; bolezni, nesreče, pomanjkanje vitalne energije, smrti v družini…
in vse to z namenom, da spoznamo svoje slabe misli, jih OSVOBODIMO, ODPUSTIMO in SPREMENIMO svojo naravnanost v dobre, svetle misli.

Modrost je poslušati in slišati, gledati in videti.
“Vedno s srcem glej in ne z očmi, pa boš vedno videl bistvo vseh stvari!”

Več o tem na predavanju.
Vljudno vabljeni.

Datum: 27. 6. 2019misli

Ura: 18:00 - 19:30

Organizator: Naravne tehnike sproščanja telesa in duha

Izvajalec: Edvard Berginc

Prostor: Holistična soba

Kraj: SReČNA hiša, Tumova 5, Nova Gorica

Število prostih mest: 20

Cena: 10,00 € EUR

Zaradi organizacije dogodka so obvezne predhodne prijave na 041 202 147 z sms sporočilom ime, priimek ter vaš elektronski naslov.

BODITE TOČNI, hvala. Na dogodek pridite najmanj 10 minut prej.

To je Božanska Zdravilna Energija, ki zdravi fizično, čustveno, mentalno, duševno in duhovno telo na vseh ravneh bivanja. Njena metoda uporabe je enostavna in se jo vsak lahko nauči.

Večina od vas ste že uglašeni s to energijo. Nekateri ste že pozabili, kako se jo uporablja, kajti od časa uglasitve do sedaj je preteklo že mnogo let.

Zato vas, kot Mojster Reikija s pol stoletno izkušnjo in delovanja z njim Vabim vse uglašene pri meni in tudi ostale, ki ste bili uglašeni drugje z Reiki energijo (potrdilo), na srečanje, pri katerem bomo obnavljali znanje, se družili, delali skupinske terapije itd.

Ostaneš na mestu, ker misliš, da si ne zaslužiš boljšega, da je to največ, kar lahko dobiš.

Večina ljudi misli, da so dobili slabe karte življenja!srecanje-reiki-maj19

Z življenjsko univerzalno energijo lahko ta prepričanja spremenimo!

Datum: 19. 6. 2019

Ura: 18:00 - 20:00

Organizator: Naravne tehnike sproščanja telesa in duha

Izvajalec: Edvard Berginc

Prostor: Holistična soba

Kraj: SReČNA hiša, Tumova 5, Nova Gorica

Število prostih mest: 20

Cena: 10 eur

Zaradi organizacije dogodka so obvezne prijave na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali na tel.št. 041 202 147 z sms sporočilom ime, priimek ter vaš elektronski naslov.

Lepo vabljeni.

21. 5. 2019 od 18:00 - 19:30
PROSTIH MEST: 20
VSTOPNINA: 10,00 € EUR

Prostor: Sončna soba

Kraj: SReČNA hiša, Tumova 5, Nova Gorica

Ti dve besedi sta dnevno uporabljene, kot dnevno petje vrabcev na strehi. Njihov pomen je globok. Ujetost v mislih besedah in dejanjih je naša kletka in mi smo ujeti v okovih preteklosti, sedanjosti in prihodnosti v tej kletki. Kako iz nje?

Iz dolgoletne terapevtske prakse naravnega zdravilstva se zavedam, kako je pomembno odpustiti, oprostiti in osvoboditi sebe konfliktnih odnosov, strahov, slabih misli prepričanj, vzorcev, travm, prekletstev, odnosi s predniki …. iz svojega lastnega življenja.

Več o tem na predavanju.

Vljudno vabljeni!!!

Zaradi organizacije dogodka so obvezne predhodne prijave na tel. št:
041 202 147; sms, ime, priimek.

E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.