Lepo zastavljeno vprašanje in še lepši je lahko odgovor. Dan za dnem, trenutek za trenutkom, se slišijo in čutijo naši koraki, ki nas peljejo v življenje. V kakšno življenje stopamo s koraki je vprašanje, ki se nam postavlja in je istočasno velika uganka. Kakšen je moj korak?
Enkraten, univerzalen in edinstven. S svojim korakom živimo in gremo naprej. Zvečer, ko se zadovoljno vležemo v posteljo, s korakom končamo dan, katerega smo preživeli in je že zapisan v zgodovini našega življenja in ostaja samo še spomin na njega.
Zjutraj s korakom začnemo živeti svoj dan in z njim dosegati svoje cilje. Dovolimo si, da živimo v tem trenutku, v tem času in prostoru v povezavi z božjim vodstvom. Vsak trenutek spremljamo in doživljamo v pričakovanju naslednjega, ki je še neznan, neodkrit in nepredvidljiv. Lepo se je prepustiti temu občutku, še lepše ga je izživeti.
Trenutek je naš korak. Najbolj zanimiv je tedaj, ko se spustimo z njim v neznano, popolnoma pripravljeni na vse, kar se nam lahko zgodi in se zavedamo, da je to najbolj prav in resnica. Pišemo in opisujemo resnico, ki jo vidimo in doživljamo. Korak nam pravi, da se naj ne bojimo resnice življenja in ne življenske šole.

Vem, da nam je to težko razumljivo, kot je mogoče še bolj nerazumljivega kaj drugega. Razumeti druge pomeni razumeti in sprejeti sebe. Tako lahko pridemo v delček skrivnosti, ki nam je dana, da jo lahko prepoznamo in spremenimo v dobrobit sebi. S tem pridobimo veliko miru, sreče, veselja, ljubezni, blagostanja v vseh oblikah, predvsem pa duhovne modrosti, ki jo lahko v vsakem trenutku delimo z drugimi.
Naš vsakdanji korak nam pomaga vnesti vse to v naše življenje in nas dviga na višji nivo duhovne zavesti.

Srečno na vaši poti življenja!

Za brezplačno svetovanje in naročila za obisk me pokličite na telefon: 041 202 147 ali mi pišite na e-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

korak