Kdo sploh so pokojni? Nekateri se o tem sprašujemo, drugi ne. Večina ljudi vidi na način, da človek umre, ga pokopljemo na pokopališču, enkrat na leto mu nesemo rože in svečo (1. november), mogoče večkrat in on je registriran kot pokojnik. Lahko so to starši, sorodniki, naši otroci, prijatelji.

Poskušal bom na preprost način razložiti to stanje in se pri tem ne bom navezoval na nobeno veroizpoved, ampak samo na to, kar mi je bilo posredovano po duhovni poti.

predniki

 

Z dejanji naših staršev ob pravem času pridemo v ta čudoviti fizični svet ali kot ga imenujem »fizično življenje«.To so nam omogočili naši starši in s tem so si zadali tudi veliko nalogo, kako nas bodo čim bolje in kvalitetno peljali skozi to življenje. Starši so imeli možnosti razvoja samih sebe, vsak na svoj način in svoja znanja so lahko podali naprej svojim otrokom. Z njihovo vzgojo in pomočjo spoznamo vse dobre in tudi slabe lastnosti življenja. Način podajanja snovi, nam omogoča lahko srečno, mirno, zdravo in zadovoljno življenje ali pa obratno. Starši so tisti, ki nam omogočijo, da napravimo prvi vdih v tem življenju in dihamo do zadnjega izdiha, ko zaključimo to fizično življenje. Zelo pomembno je imeti zelo dober odnos s svojimi starši kajti njih ne moremo zamenjati in so edinstveni.

Pride čas, ko naši starši pripeljejo svoje življenje k trenutku poslovitve iz tega fizičnega življenja. Fizično telo ostane tukaj, energija telesa (duša), ki je imela to telo v uporabi, pa odide v drugo dimenzijo ali obliko, lahko rečemo tudi v drugi svet, ki je človeškemu očesu neviden, je pa razumljiv skozi duhovni razvoj.

To je svet prednikov. O tem odhodu odloča naš Kreator (Stvarnik).

Tako iz fizičnega sveta odhajajo naši starši, stari starši, otroci, ko so starši še živi, sorodniki, prijatelji, znanci… Ko osebe zapustijo svoje življenje, so lahko po letih mladi ali zelo stari. Tukaj ne določamo čas odhoda, ampak je določen iz strani Kreatorja (Stvarnika). Lahko pa to določimo tudi sami, odvisno od načina razmišljanja o lastnem življenju.

Z odhodom se v nas sprožijo čustva v obliki jeze, žalosti, prizadetosti,strahu, manjvrednostnega kompleksa, razvrednotenja, sovraštva, različna prepričanja in vzorci. Veliko tega nerešenega »odnesejo« pa tudi osebe s seboj.
Vse to ima zelo slab vpliv na nas in njih. Posledice tega občutimo v našem življenju skozi različne oblike bolezenskih stanj: poškodb, pomanjkanje samozavesti, pomanjkanju življenjske energije, različne oblike depresij, moška in ženska neplodnost, strahovi različnih oblik,« težave« z otroci, pa tudi taka bolezenska stanja, za katera niti uradna medicina nima razlage. Zato so medsebojni odnosi za časa življenja zelo pomembni in ravno tako so pomembni odnosi z našimi pokojnimi. Vsa negativna čustva med nami, nam lahko naše življenje napravijo kot« pekel«, lahko pa je naše življenje podobno »nebesom«. Na našo kvaliteto življenja ima vpliv več generacij naših prednikov.

Kako to urediti, da bomo imeli kvalitetno življenje in dober odnos s predniki, kako osvoboditi vzorce, prepričanja, travme in kako živeti spet v miru? Sami se vprašajte, kako živite in kaj bi spremenili.

Ponujena vam je pomoč.

Priporočena tehnika zdravljenja: psihoenergetska terapija

EDVARD BERGINC

Za brezplačno svetovanje in naročila za obisk me pokličite na telefon: 041 202 147 ali mi pišite na e-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..