Reiki tečaji - univerzalna življenska energija

Ker je bila moja odsotnost glede organizacije tečajev malo daljša, želim, da vsi ki bi želeli imeti reiki tečaj, da se mi javite.

Poslušam vedno več pogovorov o stiskah, revščini in pomanjkanju denarja … Lahko bi rekel – samo negativne pogovore. Vedno več ljudi pada v stanja obupa in ne vidi izhoda. Posledice so različne psihične bolezni, travme, depresije … Napravimo konec temu in dvignimo svojo življenjsko vibracijo na višjo raven. S tem si bomo lahko pomagali pri počutju in odprli vrata k izboljšanju stanja.
Čas je za spremembe v našem življenju. Narava nas sili, da prisluhnemo sebi in dvignemo našo zavest na višji nivo. Vabim vas k sodelovanju in skupaj bomo veliko dosegli. Vera v nas je najmočnejše orodje za hitre spremembe, ki so lahko opazne tudi v svetu. Z dvigom naše zavesti lahko pripomoremo, da se skupna naša zavest čisti negativnosti, ki vplivajo na kvaliteto našega življenja tukaj na zemlji. Dvig vibracije zavesti dviga tudi vibracijo v naravi in negativnosti izgubljajo moč gospodarjenja nad našim življenjem. Istočasno se dviga vibracija, ki prinaša blagostanje v vseh oblikah, odvisno od samih nas, na katero se osredotočimo. Z Reiki iniciacijo je ta dvig vibracij mogoč. Več na samih tečajih.

REIKI JE UNIVERZALNA ŽIVLJENSKA ENERGIJA, ki je sam vir ŽIVLJENJA, v kateri je skrita vsa LJUBEZEN IN MODROST univerzuma, na katerega človek ne more vplivati in je starejša od katerega koli verstva in naravoslovja.

Priporočam jo VSEM LJUDEM, ki si želijo izboljšati kvaliteto svojega življenja, ki ga trenutno živijo.

Predvsem priporočljiva je pred vsakim duhovnim izobraževanjem. Je zelo močan in kakovostni temelj za nadaljno duhovno osebnostno gradnjo.


Termini za TEČAJE REIKI v letu 2018

REIKI 1. stopnja: po dogovoru

Ob obisku tečaja prejmete vse potrebno gradivo in znanje, ki je potrebno za uporabo v praksi.

Tečaj poteka v Novi Gorici.
Cena: 100 €

REIKI 2. stopnja: po dogovoru

Ob obisku tečaja prejmete vse potrebno gradivo in znanje, ki je potrebno za uporabo v praksi.

Tečaj poteka v Novi Gorici.

REIKI 3. stopnja: po dogovoru


Za brezplačno svetovanje in naročila za obisk me pokličite na telefon: 041 202 147 vsak delovnik od 15 do 17 ure ali mi pišite na e-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..


REIKI NAČELA

  • Samo danes - se ne jezi.
  • Samo danes - ne imej skrbi.
  • Bodi hvaležen za mnoge dobrote.
  • Služi si kruh s poštenim delom.
  • Bodi dober do svojih bližnjih.

REIKI TEČAJ

- Prva, druga, tretja stopnja
- Mojstrstvo
- Veliko mojstrstvo
- Karuna reiki - vse stopnje
- Gautama reiki
- Simbol modrosti

Tečaj poteka v 4. Stopnjah po USUI-jevem sistemu:

Prva stopnja

Prva stopnja REIKI nas pripelje do ponovnega stika s prvinsko energijo in deluje predvsem na zdravljenju vseh organov v telesu.

Druga stopnja

Druga stopnja je poglobljena stopnja, katera nam pomaga spoznati, ozavestiti in očistiti naša čustva, vzorce, miselne procese, napačno delovanje uma in jih tudi "zdraviti", spreminjati v boljše in kvalitetnejše delovanje.

Tretja stopnja

Tretja stopnja, njeno delovanje temelji predvsem na zdravljenju duše, ki je naš notranji oltar. Uči nas sprejeti odgovornosti za naše misli, da so vedno pozitivno naravnane za naše Fizično in duhovno življenje.

Četrta stopnja je mojsterska stopnja.

Prve tri stopnje priporočam vsem, ki si želijo izboljšati kvaliteto fizičnega in duhovnega bivanja tukaj na zemlji. Ostale stopnje so nadgradnja in so namenjene duhovnim učiteljem.

reiki orig