Bioenergetska terapija deluje na energetskem telesu (AURA).
Vsak trenutek našega življenja je doživet z različnimi občutki, prepričanji, vzorci, strahovi in stresi. Vse to naše fizično in energetsko telo disharmonira in tako postanemo neusklajeni.

Posledica tega so fizična obolenja organov, psihična obolenja, različne vrste depresij, travm ...

Vsaka oseba ima svojo lastno energetsko telo, katero je zadolženo za pravilno delovanja našega telesa. Z bionergetsko terapijo si pomagamo k ponovni uskladitvi našega fizičnega telesa in ga tako povrnemo v prvotno delovanje.

20150307 133623


Vsaka starejša oseba je ravno tako pomembna kot mlajša. Posebno govorim o osebah, ki so potrebne nege v različnih oblikah. Lahko so to naši starši, stari starši …
Večina jih potrebuje samo pozornost, nekateri rabijo samo zdravila, da se starostne ali druge bolečine zmanjšajo. Zdravila lahko veliko napravijo, dobrodošle so pa tudi terapije, ki imajo zelo velike učinke.

Oseba, ki je starejša od nas in nam je lahko starš, je za nas zelo pomembna, kajti brez takih oseb tudi mi ne bi obstajali v fizičnem svetu. Spoštujmo jih (starše in druge). S spoštovanjem in sprejemanjem njih lahko dobimo velik blagoslov v različnih oblikah in vrednostih.

Kot terapevt sem vam na razpolago po dogovoru

 20150307 132341

Terapija polaganja rok deluje na organih, ki nimajo dovolj življenske energije.

terapija polaganja_rok2

KAJ JE UNIVERZALNA ŽIVLJENJSKA ENERGIJA?

Univerzalna življenjska energija je aspekt celovite energije, je manifestacija notranjosti vsakega bitja. Imenuje se tudi z drugim imenom »REIKI«. REI se nanaša na univerzalni aspekt celovite energije, KI je manifestacija notranjosti vsakega bitja. Univerzalno življenjsko energijo ne uporabljamo samo za obravnavo bolnih, ampak tudi za hitrejšo in popolnejšo osebnostno rast posameznika. Nekdo si enostavno prizadeva da bi ozdravil, drugi si želi predvsem psihične sprostitve in ravnovesja, nekoga zanima duhovni razvoj… Ta energija pripomore in podpira vse omejene želje hkrati. Človek ki jo izvaja v praksi je samo prevodnik. Na lastnosti te energije na srečo ne moremo vplivati in prav tako ne na način njenega delovanja, zato je tudi ne moremo zlorabit. V tej energiji je skrita vsa LJUBEZEN in MODROST UNIVERZUMA na katerega človek ne bo mogel nikoli vplivati. Za njeno izvajanje ni potrebna posebna vera ali prepričanje pri ljudeh različne veroizpovedi, deluje enako učinkovito kot pri svobodno mislečih in pri privržencih različnih ideologij in psihologij.

RESNICA je samo ena - pot do nje nešteto!
Univerzalna življenjska energija je umetnost naravnega zdravljenja in je ena od tistih čudovitih sposobnostih vsakega posameznika, ki čakajo, da jih odkrijemo. S pomočjo nje ozavestimo probleme, ki smo jih vse življenje potiskali v podzavest. Uberemo lahko lepšo in boljšo življenjsko pot. Ta energija življenjske sile je sam vir ŽIVLJENJA in je po svojem pomenu starejša od katerega koli VERSTVA in MODROSLOVJA. Da jo lahko ponovno vzpostavimo v sebi njeno delovanje potrebujemo uglasitev z mojstrom, ki je v to posvečen. Uglasitev vsebuje energijo duhovne ravni in zdravi duha pri človeku, ki ga prejema. Ta energija je čista radost, občutje enosti z vsem živim in povezanosti s kreatorjem ali virom vsega.
Reiki terapija urovnoveša energetske centre (čakre). Ta energija zdravi človeka na vseh nivojih bivanja (fizično telo, energetsko telo, čustveno telo, duhovno telo, duševno telo). Več kot jo uporabljamo, več nas nauči in hitrejše duhovno rastemo in se zdravimo.

Z UNIVERZALNO ŽIVLJENJSKO ENERGIJO NIKDAR NE MOREMO ŠKODOVATI IN NIHČE NE MORE Z NJO STORITI KAJ NAPAČNEGA! To je nemara najpogostejši razlog zakaj je tako cenjena in razširjena po celem svetu. Univerzalna življenjska energija je še po nečem edinstvena. Imamo 5 načel, ki so zelo pomembna za našo duhovno rast. Čeprav ni verstvo, temveč je starejša od vsakega verstva ostaja zvest vzhodnjaški modrosti. Prihaja iz kulture, ki je dal človeštvu tako rekoč vse metafizične tehnike in najbrž tudi vso etiko. Vsakemu želim da bi to energijo nosil v sebi in s tem si izboljšal kvaliteto lastnega življenja.

SREČNO NA VAŠI POTI!!!

NAČELA:

  • DANES ME NIČ NE SKRBI,
  • DANES SE NA NIČ NE JEZIM,
  • SEM HVALEŽEN ZA VSE KAR MI PRINAŠA ŽIVLJENJE,
  • DANES POŠTENO OPRAVLJAM SVOJE DELO,
  • DANES IZKAZUJEM LJUBEZEN IN SPOŠTOVANJE DO VSEH ŽIVIH BITIJ.

reiki1

PSIHOENERGETSKA TERAPIJA je sestavljena iz dveh delov:
- IZ RAZGOVORA, s pomočjo katerega ozaveščamo naše vzroke bolezni, težave v poslu, v medsebojnih odnosih ...
- IZ ENERGETSKE SEANSE, ki uravnoveša 7. čaker v telesu.

Odlična pri reševanju težav z depresijo, strahovi in vzorci.
Miselni vzorci, prepričanja, travme, čustva, strahovi so dejavniki, ki vplivajo na naše življenje in nas zapeljejo v negativna stanja, katerih posledica so slabo počutje, kronične bolezni in različne oblike odvisnosti (alkoholizem, mamila, tablotomanija, prenajedanje in motnje v hranjenju).

Ozaveščanje, odpustitev in osvoboditev vzrokov, ki se lahko nahajajo v različnih obdobjih našega življenja (otroško obdobje, puberteta, vzgoja staršev, družinsko življenje, zakonsko življenje...) nam sedanje in bodoče življenje napravi lepše, kvalitetnejše in bolj prijazno nam in okolici, v kateri živimo.

psihoenergetska terapija

Radionika

Radionika zdravi avro človeka kot del njegovega fizičnega telesa, saj življenjsko polje vpliva na vse notranje organe.

Vibrionika

Vibracijsko delovanje je proces, v katerem se različne vibracije vnašajo in prenesejo v človeško fizično in energetsko telo. Neuravnovešene vibracije se tako uravnajo. Bolezen na fizičnem in avričnem nivoju je odraz raznih blokad in porušenega ravnovesja (ravnotežja). Upočasnjene vibracije pa povzročajo bolezen.

Da razumemo vibracijsko delovanje je pomembno odkritje, da vsak človeški organ (npr. ledvice) oddaja identično vibracijo ne glede kateri osebi pripada s tem, da je 100 % zdrav. Ko delamo diagnostiko bolnega organa, je njihova vibracija drugačna od zdravega. Z uporabo primernih tehnik je mogoče popraviti deformirani energetski vzorec in spremeniti bolni v zdravo stanje. To je osnova vibracijskega znanja.

Z vibracijskim delovanjem dvignemo energijo in s tem omogočimo, da se naše telo samo zdravi. V vibrioniki imamo tudi sistem magnetnih kartic, s katerimi lahko napravimo eliksirje in vibracijske sestavine za hitrejšo ozdravitev vzroka bolečega organa na vseh nivojih (fizični, energetski, duševni in duhovni).

Uporaba tehnika vibrionike je podobno homeopatskemu zdravljenju.

Za brezplačno svetovanje in naročila za obisk me pokličite na telefon: 041 202 147 ali mi pišite na e-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

 

Članek v reviji "Bogatstvo zdravja"

V septembrski številki revije "Bogatstvo zdravja" je bil objavljen članek z mano, ki si ga lahko preberete spodaj.

bogastvo 2

bogastvo 1


1. Kaj je vibrionika?

Je sistem naravnega zdravljenja z vibracijami imenovano tudi tresljajno zdravljenje. Ta sistem obsega vibracijsko življenjsko močne pripravke, poglabljanje vase, dobronamernost, usmerjaje s svetovanji itd. Pripravki so snovi, ki vsebujejo zdravilne energijske tresljaje. Pravilna energijska zmes se pripravi s pravilno obdelavo geometrijskega vzorca z elektomagnetnim valovanjem.

2. Kaj je vibracija?
S sistemom radionike smo spoznali, da vsaka snov vsebuje in oddaja sebi lastne vibracije. Vibracija je energija. Pred časom so verjeli, da obstaja živa in neživa narava. Danes vemo, da ima vsaka snov energijsko polje, ne glede ali je živa ali neživa.

3. Na kakšen način so bile izmerjene vibracije?
Z radionijskimi napravami te vibracije ali živost lahko in natančno izmerimo in jo je možno predstaviti z matematičnimi razmerji ali stopnjami. Lahko pa tudi z geometrijskimi vzorci. Kartice z zapisom geometrijskega zaporedja se uporablja za prenos posebnih tresljajev (vibracij). Naše fizično telo, torej vsi organi, tkiva in celice imajo vsaka ima svoje vibracije. Aura predstavlja vibracijo, ki obdaja naše telo. Jetra imajo drugačno vibracijo od ledvic ali pljuč. Te različne vibracije uporabljamo pri našem načinu zdravljenja. Imamo poškodovan organ v fizičnem telesu, npr. ledvice. Posledica tega je slabo počutje ali bolečine. Poškodovan ali bolan organ je kot motor pri avtomobilu, ki ima delno zamašeno cev za pretok goriva. Njegova pravilna moč delovanja je porušena. Na servisnem testu z instrumentom ugotovijo nepravilnost oz. napako. Sledi odpravljanje napake,oz. čiščenje smeti iz cevke, vendar je najbolj pomembno odpraviti vzrok, kako je ta smet ali napaka prišla v cev. Vzrok je stanje, prepričanje, strah, stres, šok, čustvene obremenitve….. Vsi ti vzroki nam lahko porušijo notranje ravnovesje. Posledica tega so bolezni in poškodbe. Zato je pomembno odstranjevanje vzroka.

vibrionika2


4. Kaj nam te vibracije sporočajo?

Poškodovan organ nam skozi bolečino sporoča, da je z njim nekaj narobe. Lepo je , če se znamo poslušati, zato pravim, da smo samemu sebi najboljši zdravniki. Vsako odstopanje od ravnovesja v organu lahko privede do fizičnega obolenja.S poslušanjem in delom na sebi, uravnoteženo prehrano, pravilnim pozitivnim razmišljanjem lahko to preprečimo. Pomembno je, da odstranimo vzrok, ki je poškodoval organ. S tem načinom zdravljenja gre za celovit pristop k prenovi organa ali stanja. Delujemo na vzroku in posledici. Če imamo določene težave je prav, da gremo k zdravniku, kateri nam z določenimi znanji oz. metodami uradne medicine pomaga. Nato pa lahko stopimo do terapevta vibrionike, kateri nam s postopkom zdravljenja dokončno izkorenini vzrok obolenja. Pri zdravljenju z vibracijami delujemo na celotno energetsko telo in ne samo na del organizma. Vibracijsko zdravilo deluje na fizični,mentalni in duhovni ravni.

5. Kaj pomeni, če smo vibracijsko neuravnovešeni?
Neuravnovešenost se najprej pozna na našem počutju. Lahko se počutimo zelo utrujeni, imamo glavobole, pomanjkanje apetita, volje do življenja. Smo brez vitalne energije, imamo slab imunski sistem oz. naše celotno delovanje je upočasnjeno. Kaj je vzrok temu stanju in zakaj do tega prihaja? Bistveni vzrok vseh bolezni in stanj je človeški um. Če imamo čisti um, se nas bolezni ne dotaknejo. Prisotnost podobnih čustev v nas, kot so sovraštvo ali jeza pomeni, da naš um ni čist in tako v njemu ni prostora za ljubezen in zdravje. Od nas je pomembno kaj razmišljamo in kako bomo to spremenili, da bomo spet zdravi in vitalno živeli.

6. Kako bolezen vnesemo v naše telo?
V telo vnesemo bolezen preko našega uma skozi vseh pet čutil, ki jih imamo. Torej ne samo s hrano, ki jo jemo, temveč tudi z vidom, sluhom, vohom, tipom in okusom. Zato je pomembno, da je vsaka najmanjša stvar, ki jo dnevno vidimo, srečujemo, doživljamo zelo pomembna za naše zdravje in kvaliteto našega življenja. Bolezen se zaradi vseh negativnih doživljajev ter razmišljanj začne na najvišji ravni, ter se po določenem času manifestira v fizičnem telesu kot določeno obolenje(rak, srčne bolezni, kronične bolezni, alergije…). Imamo možnost, da vsa negativna razmišljanja spremenimo v pozitivno obliko (sovraštvo v ljubezen.) ter s tem preprečimo fizična obolenja. Zato je zelo pomembno, da vsakodnevno skrbimo, da smo v harmoničnem ravnovesju v mislih besedah in dejanjih.

7. Celovit sistem zdravljenja
Imamo sistem kartic na katerih je vibracija zapisa različnih energij, substanc in stanj v kodiranem grafičnem zapisu. Z uporabo teh zapisov v obliki za uživanje, dovajamo zdravilno vibracijsko energijo za organ ali stanje in mu s tem dvigujemo vibracijo na njegov originalen nivo. Višji nivo pa pomeni boljše zdravje in počutje. Z energetsko diagnostiko vibracijski terapevt poišče pravo zasnovo. Pri tem zdravljenju se zgodi, da pride do« PULL OUT«( potegniti ven). Večina od nas pričakuje, da bo ob zaužitju substance začutila hitro izboljšanje težave, vendar pa lahko sledi najprej poslabšanje, šele nato pride do izboljšanja. Ko zdravimo z alopatskimi (kemičnimi) zdravili), poslabšanju stanja pravimo reakcija, pri zdravljenju z vibrioniko pa gre za »pull out«. V nasprotju z reakcijo, ki je nezaželen učinek je »pull out« dobra stvar, ker takrat vemo, da smo zadeli pravo zdravilo oz pravo vibracijo. V tem primeru toksini pridejo v kri in se na ta način čistijo iz telesa. Kompletno telo se čisti. Čeprav je počutje na začetku zdravljenja neprijetno, se bo na koncu bolje ter globinsko pozdravilo. Zato imenujemo »pull out« potegniti vzrok iz globine. Vsaka oseba doživlja zdravljenje na svoj način, odvisno od zasnove bolezni oz individuma vsakega posameznika. Terapevt spremlja potek zdravljenja.

8. Kako spremenimo energetski vzorec?
Tukaj gre za celovito obravnavo stanja. Skozi analizo in pogovor poiščemo vzrok za to stanje, ki je lahko strah, stres, šok, negotovost, nemir, pomanjkanje samozavesti, slabe misli, vzorci, prepričanja. Na tem stanju lahko delamo tudi z drugimi tehnikami, ki se lepo dopolnjujejo z vibrioniko in s tem pomagamo, da pride do celovitega ozdravitve.

9. Ali je prekomerno jemanje vibracijskega pripravka lahko nevarno in ali ima kontra ućinke?
Ta oblika zdravljenja nima stranskih učinkov in ne more škodovati. Deluje na vzroku in posledici, da pride do celovitega zdravljenja in ozdravitve. Predvsem pa je odvisna od nas samih, koliko lastne vere vložimo v ta sistem zdravljenja.

10. Ali deluje uspešno tudi na ljudi, ki v vibracijsko zdravljenje ne verjamejo?
Deluje uspešno tudi na ljudi, ki v to ne verjamejo, vendar malo počasneje. Sistem našega življenja vsebuje strahove, vzorce, prepričanja, vzroke, posledice stresa, različnih čustev, stanj itd..Imamo možnost živeti življenje, ki vsebuje veliko žalosti, jeze, maščevalnosti, agresije, bolezni, ali pa življenje, ki vsebuje veliko ljubezni, zdravja, sreče, miru, blagostanja, veselja in materialnih dobrin. Na izbiro imamo eno in drugo. Zakaj sem to povedal? Odločitve imamo v svojih rokah. Imamo bolezen in zdravje, ki sta si nasprotji. Pogoj, da bomo popolnoma zdravi je, da spremenimo negativna razmišljanja v pozitivna in dovolimo, da zdravilna vibracija vstopi v naše fizično in eterično telo in nas prenovi. Zato govorimo o zdravljenju v mislih besedah in dejanjih na fizičnem energetskem in duhovnem nivoju. Podam pa vam na srce, da vas ta proces napravi drugačne, saj niste več enaki kot prej. Drugače vidite sebe in okolico s tem, da ločite seme od plev oz. dobro od slabega. Govorimo o vzroku in posledici. Z odpuščanjem in osvobajanjem vzrokov, lastnih prepričanj in strahov, prinesemo sebi in drugim v naše življenje veliko svetlobe, ljubezni in blagostanja v vseh oblikah. To je tudi namen zdravljenja z vibrioniko, zato je vibrionika kompleksna in čudovita, saj lahko prinese izredne rezultate. Končni rezultati niso odvisni le od terapevta in substance, temveč tudi od pristopa, prepričanja ter vere zdravljene osebe do svoje bolezni.

11. Ali je z vibrioniko mogoče zdraviti tudi otroke?
Da. Otroci so zelo dovzetni za take oblike zdravljenja, ter zelo hitro sprejemajo njegovo delovanje. Vedno priporočam tudi obisk zdravnika, saj ne trdim, da je na ta način možno pozdraviti vse bolezni in težave, vendar se lahko vzporedno z uradno medicino dosežejo najboljši rezultati. Enako velja tudi za zdravljenje živali.

12.Koliko znanja in izkušenj je potrebno, da nekdo postane dober vibrionik?
Terapevt naj ima na tem tem področju širše znanje, saj mora pri osebi ozavestiti vzrok in posledico določene težave. Terapevta mora voditi intuicija, kajti vsaka oseba je edinstvena, ter je za isto težavo lahko popolnoma drugačen vzrok. Ni dovolj le napraviti potenco vibracije zdravila za določen organ ali stanje. Najti je potrebno tudi izvor težave. Lahko je to strah, stres, težave v službi ali doma, odnosi….Če dosežemo »pull out«, takrat vemo, da smo na pravi poti. Obojestransko zaupanje med terapevtom in zdravljeno osebo nam omogoča maksimalen uspeh. Težko rečem koliko znanja in izkušenj potrebuje terapevt. Z alternativnim delovanjem se ukvarjam približno 20 let. Vsaka oseba je zame edinstvena. Univerzalne formule za doseganje rezultatov ni. Uporabljam različne pristope, nekatere so mi poslane direktno od vira.

13. Kakšni so uspehi zdravljenja na tem področju?
Poznate kakšno dobro zgodbo, pozitivno, ki bi ljudem dala upanje, vero v ta način zdravljenja? Oseba srednjih let se že več let počuti potrta, utrujena, žalostna, brezvoljna in brez vitalne življenjske energije. Zdravniki so jo že večkrat pregledali in niso ugotovili nobenih večjih zdravstvenih težav ali obolenj. Prišla je na posvet k meni. Z energetsko diagnostiko sva našla vzrok njenih dolgoletnih težav, ki je izviral iz njenega otroštva. Izražal se je na pomanjkanju samozavesti, samo vrednotenja in manjvrednostnega kompleksa. Za to osebo sem pripravil vibracijo za uravnovešenje energetskih teles (čaker). Poleg tega sva s terapijo odpuščanja in osvobajanja vzroka iz otroštva prišla do hitre pozitivne spremembe, ki se je odražala na vseh področjih njenega življenja. Zato je zelo pomembno v našem življenju odpuščanje sebi in drugim in osvobajanje vseh negativnih čustev, zamer, jeze, sovraštva, maščevalnosti in agresije, kajti to je hrana, ki jo vsakodnevno lahko vnašamo v telo in posledica tega so različna fizična obolenja. 14.Kako informacije spravite v kroglice in kako se jih pravilno aplicira? Informacijski zapis vstavimo preko strojčka, ki je izdelan za ta namen. Imamo kartotečni zapis vibracije. Kroglice zaužijemo tako, da jih raztopimo pod jezikom. Ta način ima najhitrejše delovanje. Lahko pa jih zmešamo z vodo in popijemo ali pa nam terapevt vibracijo naloži v našo kremo, ki jo uporabljamo za različne namene. Priporočljivo je, da se pol ure pred in po zaužitju kroglic, ne je nobene hrane. Za najboljše delovanje je priporočljivo, da upoštevamo navodila terapevta. 15.Kako veste, koliko kroglic je potrebno vzeti oz. na podlagi česa predpišete terapijo? Z energetsko diagnostiko določimo način in količino jemanja, kateri je najbolj primeren za posameznika. Če je potrebno čim hitrejše delovanje npr.pri vročini, slabosti ali bolečini se jemanje na začetku poveča. Terapevt spremlja delovanje in je z zdravljeno osebo stalno v kontaktu. Vibracijsko zdravljenje ni nadomestilo za medicinsko zdravljenje. Za zaključek bi vam sporočil, da je vsaka sprememba sebe pot do harmonije v življenju. Energetski terapevt Edvard Berginc.


vibrionika3

Terapija za depresijo pomaga, da lahko hitro pridemo iz objema stanj, ki so lahko zelo boleča in "ubijajoča".

terapija za_depresijo

Terapija za odstranjevanje strahov, vzorcev, prepričanj deluje na ozaveščanju stanja duha.

Vsebuje pogled v samega sebe in svojo osebnost. Analiza stanja nam omogoča, da določenih situacij sanj, dejanj v praksi ozavestimo kot moteča in nepravilna. S postopki odstranjevanja ali preprogramiranja, postane naše življenje lepše (mehkejše).

terapija za_strah

Terapija na preteklost je namenjena osvobajanju travm, karme iz otroštva ...

Sam potek terapije temelji na pogledu v preteklost osebe sedanjega življenja do rojstva. Ta vpogled vsebuje obdobje od rojstva do sedaj. Tukaj so pomembne analize situacij, predvsem odnosov do staršev, sorodnikov, prijateljev, službe, doma, osebnega življenja…
Očistiti in spremeniti določeno stanje nam pomaga živeti kvalitetno življenje sedaj in v prihodnosti.

20150307 132548

 

TERAPIJA ZA OTROKE pomaga k stabilnosti psihe otroka in odstranjuje travme različnih oblik, ki so prisotne

TERAPIJA ZA MLADOSTNIKE se priporoča v obdobju, ko je mladostnik sam s seboj nezadovoljen, zbegan in ne najde informacij in pomoči za rešitev njegove trenutne težave. Ko starši popolnoma odpovejo pri vzgoji.

terapija za_otroke