KAJ JE UNIVERZALNA ŽIVLJENJSKA ENERGIJA?

Univerzalna življenjska energija je aspekt celovite energije, je manifestacija notranjosti vsakega bitja. Imenuje se tudi z drugim imenom »REIKI«. REI se nanaša na univerzalni aspekt celovite energije, KI je manifestacija notranjosti vsakega bitja. Univerzalno življenjsko energijo ne uporabljamo samo za obravnavo bolnih, ampak tudi za hitrejšo in popolnejšo osebnostno rast posameznika. Nekdo si enostavno prizadeva da bi ozdravil, drugi si želi predvsem psihične sprostitve in ravnovesja, nekoga zanima duhovni razvoj… Ta energija pripomore in podpira vse omejene želje hkrati. Človek ki jo izvaja v praksi je samo prevodnik. Na lastnosti te energije na srečo ne moremo vplivati in prav tako ne na način njenega delovanja, zato je tudi ne moremo zlorabit. V tej energiji je skrita vsa LJUBEZEN in MODROST UNIVERZUMA na katerega človek ne bo mogel nikoli vplivati. Za njeno izvajanje ni potrebna posebna vera ali prepričanje pri ljudeh različne veroizpovedi, deluje enako učinkovito kot pri svobodno mislečih in pri privržencih različnih ideologij in psihologij.

RESNICA je samo ena - pot do nje nešteto!
Univerzalna življenjska energija je umetnost naravnega zdravljenja in je ena od tistih čudovitih sposobnostih vsakega posameznika, ki čakajo, da jih odkrijemo. S pomočjo nje ozavestimo probleme, ki smo jih vse življenje potiskali v podzavest. Uberemo lahko lepšo in boljšo življenjsko pot. Ta energija življenjske sile je sam vir ŽIVLJENJA in je po svojem pomenu starejša od katerega koli VERSTVA in MODROSLOVJA. Da jo lahko ponovno vzpostavimo v sebi njeno delovanje potrebujemo uglasitev z mojstrom, ki je v to posvečen. Uglasitev vsebuje energijo duhovne ravni in zdravi duha pri človeku, ki ga prejema. Ta energija je čista radost, občutje enosti z vsem živim in povezanosti s kreatorjem ali virom vsega.
Reiki terapija urovnoveša energetske centre (čakre). Ta energija zdravi človeka na vseh nivojih bivanja (fizično telo, energetsko telo, čustveno telo, duhovno telo, duševno telo). Več kot jo uporabljamo, več nas nauči in hitrejše duhovno rastemo in se zdravimo.

Z UNIVERZALNO ŽIVLJENJSKO ENERGIJO NIKDAR NE MOREMO ŠKODOVATI IN NIHČE NE MORE Z NJO STORITI KAJ NAPAČNEGA! To je nemara najpogostejši razlog zakaj je tako cenjena in razširjena po celem svetu. Univerzalna življenjska energija je še po nečem edinstvena. Imamo 5 načel, ki so zelo pomembna za našo duhovno rast. Čeprav ni verstvo, temveč je starejša od vsakega verstva ostaja zvest vzhodnjaški modrosti. Prihaja iz kulture, ki je dal človeštvu tako rekoč vse metafizične tehnike in najbrž tudi vso etiko. Vsakemu želim da bi to energijo nosil v sebi in s tem si izboljšal kvaliteto lastnega življenja.

SREČNO NA VAŠI POTI!!!

NAČELA:

  • DANES ME NIČ NE SKRBI,
  • DANES SE NA NIČ NE JEZIM,
  • SEM HVALEŽEN ZA VSE KAR MI PRINAŠA ŽIVLJENJE,
  • DANES POŠTENO OPRAVLJAM SVOJE DELO,
  • DANES IZKAZUJEM LJUBEZEN IN SPOŠTOVANJE DO VSEH ŽIVIH BITIJ.

reiki1