9. Srečanje praktikantov Reiki - torek 4. 2. 2020 ob 18.00 do 20.00

srecanje-reiki-maj19Univerzalna življenjska energija (REIKI) je energija brez katere ne bi mogli živeti. Vsebuje vse zasnove, ki so potrebne za fizično in duhovno življenje. Po našem telesu pomaga pretakati vse zasnove, da lahko fizično živimo tukaj sedaj in duhovno bogatimo naše življenje. Uči nas pravilnega odnosa do življenja tukaj na zemlji skozi energetski in duhovni pogled. Je neotipljiva in deluje globinsko. Z njo si pomagamo odstranit blokade,težave v fizičnem telesu, ki so posledica našega razmišljanja (bolezni poškodbe..) in čustvene blokade (vzorci,prepričanja,strahove,zamere,dvome…).IZVEDLI DUHOVNO PROŠNJO ZA UREDITEV IZREDNIH RAZMER V SVETU. VABLJENI V ČIM VEČJEM ŠTEVILU. HVALA.  

Vabljeni in dobrodošli vsi praktikanti,ne glede kje in kdaj ste opravili seminar (potrdilo) in osebe ,ki želite praktično izkušnjo z UNIVERZALNO ŽIVLJENJSKO ENERGIJO. Prosim za predhodne prijave. Prispevek za srečanje je 10E.

Predavanje z naslovom JEZA - torek 18.2.2020 ob 18.00 do 20.00                                                       

Beseda ki ima veliko moč in vpliva na delovanje v našem življenju. Njen lastnik je Ozavestnik, ki jo kot orodje uporablja za spreminjanje nas samih. Ni samo beseda. Je stanje, čustvo, vzorec, prepričanje.. Vsak jo imenuje s svojim imenom, tako kot jo tudi zazna v svojem telesu. V njej se skrivajo še druga stanja,čustva.., ki imajo negativen naboj in razdiralno moč (agresija, maščevalnost, nevoščljivost, zamera…) Ona nas razdvaja od svojega bistva (duša) in tako postanemo tujci samemu sebi in drugim. Kako jo prepoznati, sprejeti in jo osvoboditi? Več na predavanju. Prispevek za srečanje je 10E.

Seminar Reiki 1. Stopnja - sobota 22.2.2020

1. stopnja deluje na dvigu vibracije fizičnega telesa. Spet začutimo sebe v naravni zasnovi. Z njo očistimo in revitaliziramo fizično telo. Priporočam jo vsem osebam. LETA niso omejitev.

Na vse dogodke ste vabljeni s prijavami na GSM 041 202 147 Edvard, email; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., z imenom, priimkom in elektronski naslov.

 

Za dodatne informacije me pokličite na 041 202 147 ali pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Zaradi lažje organizacije, ki je povezana z uporabo prostorov v SREČNI HIŠI na Tumovi 5 v Novi Gorici, vas prosim za pravočasne prijave najmanj 3 dni pred dogodkom na zgornje naslove.

V pričakovanju vašega obiska vas lepo pozdravljam EDVARD BERGINC REIKI MOJSTER IN UČITELJ www. naravno zdravilstvo.com

 

VEDNO SE ZAVEDAJ,DA TVOJ LASTNI VLOŽEK V SEBE OBRODI VELIKE SADOVE

1. stopnja deluje na dvigu vibracije fizičnega telesa. Spet začutimo sebe v naravni zasnovi. Z njo očistimo in revitaliziramo fizično telo. Priporočam jo vsem osebam. LETA niso omejitev.
Na vse dogodke ste vabljeni s prijavami na GSM 041 202 147 Edvard, email; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., z imenom, priimkom in elektronski naslov. Vse informacije na GSM 041 202 147
Zaradi lažje organizacije,ki je povezana z uporabo prostorov v SREČNI HIŠI na Tumovi 5 v Novi Gorici vas prosim za pravočasne prijave najmanj 3 dni pred dogodkom na zgornje naslove.
Prispevki za srečanje in predavanje je 10E. Seminarji pa po ceniku. V pričakovanju vašega obiska vas lepo pozdravljam EDVARD BERGINC REIKI MOJSTER IN UČITELJ…..

VEDNO SE ZAVEDAJ,DA TVOJ LASTNI VLOŽEK V SEBE OBRODI VELIKE SADOVE

Datum: sobota 25.1.2020

Kraj: SReČNA hiša, Tumova 5, Nova Gorica

REIKI NAČELA
Samo danes – se ne jezi.
Samo danes – ne imej skrbi.
Bodi hvaležen za mnoge dobrote.
Služi si kruh s poštenim delom.
Bodi dober do svojih bližnjih.

Lepo vabljeni!

 

Zakorakali smo v zimski čas. To je obdobje virusov, katerih posledica so prehladi, gripa, angine in razna pljučna obolenja.

Vsakemu bi priporočal, da se v tem času zamisli, kaj je napravil za svoje zdravje, kakšno preventivo je uporabil, da do teh stanj, zgoraj opisanih, ne bi prišlo. Če niste nič od tega napravili, je čas za akcijo.

Priporočal bi vam, splošen energetski pregled stanja vašega fizičnega in energetskega telesa. S pravilnim delovanjem imunskega sistema s prehrano, vnosom dovolj beljakovin, proteinov, mineralov, vitaminov v naše telo popolnoma uravnovesimo metabolizem. Ojačamo imunski sistem, naše telo lažje zadiha in smo odporni za vse vremenske spremembe, tako v zimskem času, kot ostalih letnih časih.

Lepo je, da poskrbimo za fizično zdravje, tudi na način, da redno gremo na sveži zrak na sprehod, da v domu prezračimo prostore, uživamo dovolj tekočine in smo primerno oblečeni (ne preveč, ne premalo). Tekočina ni samo v hrani (juhe, čaji…), ampak je potrebno piti vodo, ki je pomembna za pravilno delovanje ledvic in celega organizma, kajti naše telo je sestavljeno iz 80% vode. Zaradi stalnega odvajanja vode iz telesa (potenje, uriniranje…), je le to nujno nadomestiti. Iz izkušenj vam povem, da starejši ljudje imajo težavo s pitjem tekočine in posledica tega je pri njih pogoste dehidracije in slabšanje imunskega sistema. Naprošam pa tudi osebe, ki skrbite za starejše ljudi na njihovih domovih, da tudi njim pomagate, da zaužijejo dovolj tekočine, da dobijo sveži zrak, da jih zaščitite pred zunanjimi okužbami in zunanjimi virusi.

Priporočam bi vam splošen energetski pregled stanja vašega fizičnega in energetskega telesa, z energetsko diagnostiko in terapije:

  • bioenergetska terapija,
  • reiki terapija,
  • iniciacija zdravljenja,
  • vibrionika.

Vso zgoraj navedeno pomoč vam lahko ponudim. Za starejše ali nemobilne se lahko dogovorimo tudi za obisk na domu.

Za dodatne informacije me pokličite na 041 202 147 ali pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Sobota, 21. in 22. december 2019

Kraj: SReČNA hiša, Tumova 5, Nova Gorica

Bliža se konec leta 2019. S tem namenom izvajam vikend seminar 1. 2. Stopnje. Vse je odvisno od prijav. Sem Reiki mojster in učitelj postavljen v čas, ko naj bi imel vsak prebujeno univerzalno življensko energijo v sebi kot« čisto« zasnovo. To zasnovo smo dobili,ko smo se rodili. V odraščanju in različnimi pristopi vzgoje smo« čistost« umazali in namesto ljubezni smo nevede začeli dajati več poudarka negativnemu načinu življenja(obsojanje, kritizerstvo, jeza maščevalnost..),kot pa ljubezni,miru…

1.stopnja deluje na dvigu vibracije fizičnega telesa. Spet začutimo sebe v naravni zasnovi. Z njo očistimo in revitaliziramo fizično telo. Priporočam jo vsem osebam .LETA niso omejitev.

2. stopnja je po vibraciji močnejša od 1. Stopnje in deluje na emocionalnem in čustvenem telesu. Pomaga nam razumeti in spremeniti naš odnos do sebe,drugih in okolice…Deluje na ozaveščanju vzorcev,prepričanj in strahov...in vsega, kar nas omejuje. Deluje na preteklosti,sedanjosti in odpira vrata kvalitet za prihodnost.

Na vse dogodke ste vabljeni s prijavami na telefonski številki 041 202 147 (Edvard), z vašim sms sporočilom ime priimek ali na elektronskem naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

reiki origZaradi lažje organizacije,ki je povezana z uporabo prostorov v SREČNI HIŠI na Tumovi 5 v Novi Gorici vas prosim za pravočasne prijave najmanj 3 dni pred dogodkom na zgornje naslove.
Prispevki za srečanje in predavanje je 10E. Seminarji pa po ceniku.

V pričakovanju vašega obiska vas lepo pozdravljam EDVARD BERGINC REIKI MOJSTER IN UČITELJ…..

VEDNO SE ZAVEDAJ,DA TVOJ LASTNI VLOŽEK V SEBE OBRODI VELIKE SADOVE

 

Vsak izmed nas ima spletene vezi, ki niso vidne in otipljive. Vendar so. Lahko vsebujejo ljubezen in vse kar imenujemo »dobro«, ali pa sovraštvo in podobne zasnove, ki vsebuje vse z imenom« slabo«. Vezi imamo v odnosih na vseh področjih (tata-mama, mož-žena, oče-sin, oče-hči, mama-sin, mama-hči, Jaz-starši, stari starši, brat, sestra, okolica….).
V teh vezeh je največkrat prisotno veliko jeze, strahu, ljubosumja, sovraštva, občutkov krivde, bolezni…, namesto ljubezni, miru, sreče, zdravja….
Kako jih spoznati, sprejeti, ozavestiti in osvoboditi? Kaj s tem pridobimo? Več na predavanju.

Predavanje bo v SREČNA HIŠA Tumova 5 Nova Gorica, dne 11.12.2019 ob 18.00vezi-predavanje

Prosim za predhodne prijave za rezervacijo prostora na telefonski številki 041 202 147 (Edvard), z vašim sms sporočilom ime priimek ali na elektronskem naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ter na spletni strani www.naravnozdravilstvo.com.

Prispevek 10 €

VEDNO SE ZAVEDAJ, DA TVOJ LASTEN VLOŽEK V SEBE OBRODI VELIKE SADOVE.

EDVARD BERGINC
predavatelj, regresoterapevt, energoterapevt…

Datum: 28. 9. 2019

Ura: 9:30 - 18:00

Prostor: Holistična soba

Kraj: SReČNA hiša, Tumova 5, Nova Gorica

Število prostih mest: 12

Cena: 100€

Reiki ali univerzalna življenjska energija zdravi človeka na vseh nivojih bivanja. 1. stopnja nas pripelje do ponovnega stika s prvinsko energijo in deluje predvsem na zdravljenju našega fizičnega telesa in počutja.

REIKI NAČELA
Samo danes – se ne jezi.
Samo danes – ne imej skrbi.
Bodi hvaležen za mnoge dobrote.
Služi si kruh s poštenim delom.
Bodi dober do svojih bližnjih.

Lepo vabljeni!

Obvezne so predhodne prijave na telefonski številki 041 202 147 (Edvard) ali na elektronskem naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ter na spletni strani www.naravnozdravilstvo.com.

Prijave zbiramo do 23.9.2019. Po prijavi dobite natančna navodila glede udeležbe tečaja.

To je Božanska Zdravilna Energija, ki zdravi fizično, čustveno, mentalno, duševno in duhovno telo na vseh ravneh bivanja. Njena metoda uporabe je enostavna in se jo vsak lahko nauči.

Večina od vas ste že uglašeni s to energijo. Nekateri ste že pozabili, kako se jo uporablja, kajti od časa uglasitve do sedaj je preteklo že mnogo let.

Zato vas, kot Mojster Reikija s pol stoletno izkušnjo in delovanja z njim Vabim vse uglašene pri meni in tudi ostale, ki ste bili uglašeni drugje z Reiki energijo (potrdilo), na srečanje, pri katerem bomo obnavljali znanje, se družili, delali skupinske terapije itd.

Ostaneš na mestu, ker misliš, da si ne zaslužiš boljšega, da je to največ, kar lahko dobiš.

Večina ljudi misli, da so dobili slabe karte življenja!srecanje-reiki-maj19

Z življenjsko univerzalno energijo lahko ta prepričanja spremenimo!

Datum: 5. september. 2019

Ura: 18:00 - 20:00

Organizator: Naravne tehnike sproščanja telesa in duha

Izvajalec: Edvard Berginc

Prostor: večnamenska dvorana

Kraj: SReČNA hiša, Tumova 5, Nova Gorica

Število prostih mest: 20

Cena: 10 eur

Zaradi organizacije dogodka so obvezne prijave na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali na tel.št. 041 202 147 z sms sporočilom ime, priimek ter vaš elektronski naslov.

Lepo vabljeni.

Nič ni nemogočega, razen tistega česar ne želimo spremeniti.

Sprememba sebe je pot do harmonije v življenju.

Bodi dober do drugih, če želiš, da bodo drugi dobri do tebe.

Samo živeti resnično življenje prinaša mir, ljubezen in harmonijo med vse ljudi.

Edvard Berginc
OGUNGBEMI - Ogun me podpira

Ponujene so nam rešitve že v tem trenutku, v tem času.
Ne odlašajmo na jutri kar lahko storimo danes!

JAZ IMAM NAJVEČJE BOGATSTVO - ŽIVLJENJE V SVOJIH ROKAH IN ODGOVORNOST ZA NJEGOVO KVALITETO!

Samo vi lahko spremenite takšno stanje s pomočjo pravega nasveta.

Za brezplačno svetovanje in naročila za obisk me pokličite na telefon: 041 202 147 ali mi pišite na e-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Kontaktni podatki :
Naravne tehnike sproščanja telesa in duha
Edvard Berginc
Cankarjeva 11
Nova Gorica

GSM Edvard:
041 202 147

E-mail:
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Naravne tehnike sproščanja telesa in duha tudi na FACEBOOK-u

Novo v ponudbi!

  • Radionika in vibrionika
  • Bioenergetske terapije na domu za starejše in nepokretne
  • Terapije za depresijo
  • Terapije za otroke in mladostnike

Izkoristite posebno ugodno ponudbo! Vsaka 5 terapija GRATIS

Za brezplačno svetovanje in naročila za obisk me pokličite na telefon: 041 202 147 ali mi pišite na e-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

 

 

Karma 2018-marec-aprilČlanek v reviji "KARMA"

V reviji "KARMA" je bil za mesec marec/april 2018 objavljen moj članek ZAVEDANJE je nekaj drugega, ki si ga lahko preberete s klikom TUKAJ ali na sliko.

 

Več o temi zavedanje pa si lahko preberete v članku VEDENJE – ZAVEDANJE.

karma-edi berginc-duhovna-potČlanek v reviji "KARMA"

V reviji "KARMA" za mesec november/december 2017 je bil objavljen moj članek DUHOVNA POT moških in žensk, ki si ga lahko preberete s klikom TUKAJ ali na sliko

bogastvo zdravje-objava_lanek1-1Članek v reviji "Bogatstvo zdravja"

V septembrski številki revije "Bogatstvo zdravja" je bil objavljen članek z mano, ki si ga lahko preberete s klikom TUKAJ ali na sliko.

zdravje vibronikaČlanek v reviji "Zdravje"

V decemberski številki revije "zdravje" je bil objavljen članek z mano, ki si ga lahko preberete s klikom TUKAJ ali na sliko.

clanek-karma-hoja-po-zerjavici-1Članek v reviji "KARMA"


V poletni številki revije "KARMA" je bil objavljen članek z mano, ki si ga lahko s klikom TUKAJ ali na sliko. 

 

Izkoristite posebno pomladansko ponudbo!
Vsaka 5 terapija GRATIS!

Podkategorije